Obvestilo in poziv natisni

Častno priznanje Boruta Meška 2014

Odbor za podelitev Častnega priznanja Boruta Meška -  slednje bo podeljeno na dan človekovih pravic, 10. decembra 2014 - poziva vse subjekte in organizacije, ki si prizadevajo z širjenje javne besede po zgledih Muenchenske deklaracije, da do 10. novembra 2014 predlagajo kandidate za Častno priznanje Boruta Meška, v treh kategorijah: za posebne dosežke, za življenjsko delo, in tudi sicer, v zvezi z identiteto priznanja, kot je obeležena na spletni strani: http://www.znp.si/castno-priznanje-boruta-meska.

Predloge naj se pošlje na naslov:

Banija 82

1292 Ig pri Ljubljani

Dr. Boštjan M. Turk, predsednik Odbora za podelitev Častnega priznanja Boruta Meška.