Danes v Delu, čez dva tedna v Dnevniku narobe?
Ljubljana, 28.5.2009 - Nove standarde objavljivosti sta Dnevnik in Rok Praprotnik postavila z velikim naslovom »Falcona bodo popravljali z varščino pobrano od grškega ladjarja« na današnji naslovnici časopisa. Naslov je priredba informacije, kako bodo plačana popravila za Falcona, ki jo je v Delu 16. maja (na drugi strani) objavil Dejan Karba, ki navaja tudi vir trditve: državnega sekretarja Uroša Keka. Kek je pravzaprav v Delu popravil izjavo obrambne ministrice pred tem, ki je povedala, da bo popravilo plačano iz varščine in najemnin, ki jih je država za letalo v zadnjih letih pobrala. "Novica" v Dnevniku, ki je stara dva tedna, pa je tudi napačna: Dnevnik govori o varščini, ki jo je za letalo plačal grški ladjar. Falcona  je imelo v najemu ameriško podjetje, ki ga vodi ameriški državljan. Za tiste, ki jih zanimajo dejstva: le njegov priimek je grški.