Članstvo natisni

Član Združenja novinarjev in publicistov (ZNP) lahko postane vsak, ki se ukvarja z novinarsko, publicistično, uredniško ali sorodno dejavnostjo. Kot člani ZNP smo med drugim deležni strokovnega svetovanja, pomoči v pravnih sporih, vzpostavljamo pa tudi komunikacijo in vzajemno solidarnost med člani ZNP.

Vaš interes za sodelovanje v združenju sporočite na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. . Pristopno izjavo prikličete tudi na naši spletni strani:  pristopna izjava . Izpolnjeno in lastnoročno podpisano izjavo vrnete (poskenirano) z elektronskim sporočilom ali navadno pošto na naslov: Združenje novinarjev in publicistov, Banija 82, 1292 Ig.

Članstvo v ZNP prične teči z dnem vplačila članarine, ki po sklepu upravnega sveta znaša 5 evrov na mesec oziroma 50 evrov na leto. Za tiste, ki nimajo rednih prihodkov, članarina znaša 25 evrov. Nakažete jo na račun ZNP pri NLB, številka računa: SI56 0204 4025 7051 404, namen: ZNP/članarina (pripišite leto, za katero plačujete članarino). Potrdilo o vpisu v seznam članstva vam bomo poslali po e-pošti oziroma  po navadni pošti.