Združenje novinarjev in publicistov
Predstavniki
Upravni svet Združenja novinarjev in publicistov natisni

Združenje novinarjev in publicistov je na rednem občnem zboru v Ljubljani 12. maja 2022 za predsednika vnovič izvolilo publicista dr. Matevža Tomšiča, za podpredsednika pa novinarja dr. Jožeta Možino in Tina Mamića. Poleg predsednika in podpredsednika so člani upravnega sveta ZNP še Tino Mamić, Irena Zagajšek, Peter Merše, Igor Pirkovič in Aleš Kocjan. Nadzorni odbor sestavljajo Zlata Krašovec, Igor Guzelj in Metod Berlec.  

Člani Častnega razsodišča ZNP so Lea Kalc Furlanič, Aleksander Kolednik, Jože Možina, Matevž Tomšič in Luka Svetina.

 


facebook

twitter

Aktualno

Priča smo najbolj brutalnemu posegu politike v medije do zdaj

V Združenju novinarjev in publicistov (ZNP) z zaskrbljenostjo spremljamo namero vladajoče koalicije, da po postopku, ki je predviden tako rekoč za izredne razmere v državi, zamenja vodstvo RTV Slovenija. Tako brutalnemu političnemu posegu politike v javno RTVS in medije do zdaj še nismo bili priča.

Preberite več ...
 
Stališče ZNP o popravkih medijske zakonodaje


Stališče in predlogi Združenja novinarjev in publicistov o treh predlogih novel, ki jih je v javno obravnavo dalo ministrstvo za kulturo.

Preberite več ...
 
Vabilo

Vabljeni k ogledu pogovorov s slovenskimi poslanci v Evropskem parlamentu, ki jih bo v živo prenašal www.euportal.siPogovori bodo potekali v torek, 2. 2., med 15.30 in 17.30, in v sredo, 3. 2.,  med 17.00 in 18.30.

 
© 2007 Združenje novinarjev in publicistov.
Izdelava spletne strani: Alteralis, Matej Puntar s.p.
Vaš brskalnik ne podpira CSS-a.